Hantera prenumeration

Här kan du prenumera på nya trafikföreskrifter som gäller inom ett visst geografiskt område.
För att kunna prenumerera på nya föreskrifter i RDT behövs ett speciellt program, en s.k. RSS-läsare, som tar emot dina prenumerationer. Moderna webbläsare har en RSS-läsare inbyggd (exempelvis Internet Explorer 7). Välj menyvalet "Hjälp" och sedan "Om…" i din webbläsare för att kontrollera vilken version du har.

Klicka på det geografiska område du vill prenumerera på nedan. Moderna webbläsare visar upp de senaste publicerade föreskrifterna i ett läsbart format där man kan välja att prenumerera på informationen. Äldre webbläsare (exempelvis Internet Explorer 6) visar informationen i ett mindre läsbart format, i dessa fall kan man antingen uppgradera till en nyare version av webbläsaren eller installera ett separat RSS-program. Om du använder ett RSS-program skall adressen i det nya fönstret kopieras in i RSS-programmet.

Exempel på program och tjänster som kan läsa RSS-formatet:
Klicka på ett län nedan och sedan på "Hela länet" eller den kommun som du vill prenumerera på.

BlekingeDalarnaGotlandGävleborgHallandJämtlandJönköpingKalmarKronobergNorrbottenSkåneStockholmSödermanlandUppsalaVärmlandVästerbottenVästernorrlandVästmanlandVästra GötalandÖrebroÖstergötland